» شیلنگ » نقاشی ساختمان با پمپ باد
شیلنگ

نقاشی ساختمان با پمپ باد

خرداد 18, 1402 3802,000

نقاشی ساختمان و خانه آخرین کاری است که بعد از تکمیل ساخت و ساز باید انجام شود. برای نقاشی معمولا از برس و قلمو استفاده می کنند، اما این کار نیازمند صرف زمان زیادی است. به خصوص که کنج دیوار یا برخی نقوش روی دیوار با فرچه به سختی قابل رنگ آمیزی است. در واقع رنگ کردن با این روش کیفیت بالایی نداشته و امکان بروز خطا وجود دارد. از سوی دیگر، برای استفاده از برس در حین نقاشی ساختمان، مقدار رنگ بیشتری نیاز است.

امروزه اغلب نقاشان ساختمان برای رنگ آمیزی دیوار در متراژ بالا از دستگاه پمپ باد استفاده می کنند. می توان گفت این روش بهترین و آسان ترین روش برای رنگ آمیزی سطوح مختلف با متراژ زیاد است.

در رنگ آمیزی با این روش رنگ با فشار زیاد از خروجی پمپ که پیستوله نام دارد عبور کرده و به صورت یکنواخت و یکدست با ضخامت برابر روی سطح مورد نظر قرار می گیرد. از مزایای استفاده از پمپ باد افزایش سرعت عمل و همینطور یکدست بودن رنگ است.

در این بخش از مقاله بهتر است ابتدا با پمپ با آشنا شوید.

پمپ باد چیست؟

ابزاری که با کمک آن در کمترین زمان، رنگ به صورت منظم بر روی دیوار پاشیده می شود. در واقع کار با پیستوله 12 برابر سرعت بیشتری نسبت به نقاشی با برس و قلمو دارد. این پمپ به وسیله باد کار می کند. ساخت و تولید آن ها بر مبنای حداکثر فشار، غلظت رنگ و دقت پاشش است.

پیستوله رنگ پاش

آشنایی با انواع پمپ باد

  • پمپ باد صنعتی: از این مدل پمپ باد اغلب در کارخانه های بزرگ استفاده می کنند.
  • پمپ باد غیر صنعتی: همان طور که مشخص است کاربرد این پمپ باد بیشتر برای مصارف خانگی و نقاشی ساختمان می باشد.

نحوه رنگ آمیزی با پمپ باد

جهت رنگ آمیزی با پیستوله بهتر است ابتدا پمپ باد را آماده کنید و سپس به سراغ سایر مراحل نقاشی ساختمان با پمپ باد بروید:

  • مرحله اول تنظیم کردن فشار خروجی با کمک رگلاتور است. فشار خوب و قابل قبول باید در بازه 12 تا 25 پوند بر مترمربع باشد. بعد از تنظیم فشار خروجی، شیلنگ باد و سایر لوازم مورد نیاز را به پمپ وصل نموده و آن ها را کاملا محکم کنید.
  • برای نقاشی ساختمان با پیستوله بادی هنگام اسپری کردن، حتما حرکت از راست به چپ و از چپ به راست با سرعت کاملا یکنواخت باشد.
  • فاصله مناسب را رعایت کنید. زیرا فاصله کم منجر به افزایش تراکم رنگ و فاصله زیاد باعث پخش شدگی و پراکندگی آن می شود.
  • دقت داشته باشید که حرکت پیستوله به صورت نیم دایره یا قوسی شکل نباشد. زیرا باعث متراکم شدن رنگ در یک مکان خواهد شد.
  • کار را از نزدیکترین لبه به خود شروع کنید.
  • برای جلوگیری از زبر شدن سطوح رنگ شده رنگ را در جهت برعکس نپاشید.
  • در حین حرکت رفت و برگشت ماشه را کاملا رها کنید.
  • در هر حرکت حدود 50 درصد از سطح مدنظر را تحت پوشش قرار دهید.
  • برای رقیق کردن رنگ هرگز از تینر فوری استفاده نکنید. زیرا باعث خرابی دستگاه و آسیب رسیدن به قطعات آن می شود. برای این کار از تینر معمولی کمک بگیرید.
  • رنگ مورد نظر خود را تهیه کنید. اگر غلیظ است برای رقیق کردن آن درون مخزن تا رسیدن به غلظت مناسب تینر بریزید.
  • نکته: غلطت رنگ بستگی به نوع پیستوله دارد.
  • بعد از اتصال مخزن به سرپیستوله 3.2 آن را با رنگ موردنظر پر کنید. حین انجام نقاشی ساختمان مرتب پمپ باد را چک کرده و از کافی بودن مقدار رنگ اطمینان حاصل کنید.
  • فاصله مناسب برای رنگ آمیزی دیوار بسته به غلظت رنگ و نوع پیستوله باید بین 12.5 تا 25.4 سانتی مترباشد.
  • اهرم پیستوله را به طور ثابت فشار دهید زیرا یکنواخت بودن فشار منجر به پخش شدن رنگ به صورت ذرات ریز و درشت می شود.

مزیت استفاده از پمپ باد برای نقاشی ساختمان

از مزایای استفاده از پمپ باد عمل یکدست و یکنواخت رنگ در تمام سطوح است. برای این کار باید پیستوله تمیز باشد. جهت تمیز کردن پیستوله درون مخزن، مقداری تینر ریخته و سر پیستوله را باز کنید و مواد درون آن را داخل یک ظرف بریزید. سپس نازل را فشار دهید. با این کار هوا و رنگ های که از دفعات قبل داخل مخزن باقی مانده اند، کاملا خارج خواهند شد.

لوازم مورد نیاز رنگ کردن ساختمان

مهمترین نکات برای نقاشی با پمپ باد

بعد از خشک شدن لایه اول مجددا یک لایه دیگر رنگ آمیزی کنید.

حتما سطوحی که نیاز به رنگ ندارند را بپوشانید.

غلظت رنگ را با توجه به نوع پیستوله انتخاب کنید.

حتما قبل از شروع کار درون مخزن را تمیز کنید.

آماده سازی ساختمان برای نقاشی با پمپ باد

قبل از شروع به نقاشی ساختمان با پمپ باد وسایلی مانند آیفون، کلید و پریز، شیشه را پوشانده و یا آن ها را کاملا خارج کنید تا با اطمینان خاطر و بدون ترس از پاشیدن رنگ روی لوازم عملیات رنگ کاری را انجام دهید.

چنانچه بر روی دیوار لکه های روغنی و یا لکه های چسبی به چشم می خورد حتما آن ها را پاک و تمیز نمایید.

از آنجایی که نقاشی ساختمان چه با پمپ باد چه به وسیله برس و قلمو موجب کثیف شدن کف می شود پیشنهاد می کنیم قبل از شروع به نقاشی، کف ساختمان را با روزنامه یا پارچه های جاذب رنگ بپوشانید.

اگر بر روی دیوار جای میخ و یا هر گونه فرورفتگی وجود دارد برای نتیجه بهتر حتما این نواقص را برطرف کنید. فرورفتگی ها را بامواد مخصوص یا بتانه پر کنید و ناهمواری های ایجاد شده را سمباده بکشید.

ویژگی انواع پمپ باد

استفاده از فیلتر مناسب

خشک بودن هوای فشرده

عدم وجود روغن در هوای فشرده

انتخاب نوع پمپ باد

اتخاب نوع پمپ باد برای نقاشی ساختمان بستگی به حجم فعالیت شما دارد. اگر محیط مورد نظر کم بوده و یا در طول روز برای مدت کوتاه از پیستوله استفاده می کنید. بهتر است که مخزن کوچکتری در نظر بگیرید. اما اگر شما به طور مداوم نیاز به استفاده از پیستوله دارید و مکان مورد نظر نیز بزرگ است پیشنهاد می کنیم پمپ باد انتخابی مخزن بزرگ تری داشته باشد.

نکاتی برای انتخاب نوع کمرپسور باد

  • فشار تولیدی: از مهم ترین و اصلی ترین ویژگی های تعیین کننده مقدار قدرت پمپ باد است.یک پیستوله مناسب برای اینکه عملکرد قابل قبولی داشته باشد باید 25 تا 40 psi فشار وارد کند.
  • دبی مناسب کمپرسور: دبی هوای فشرده از دیگر ویژگی های مهمی است که هنگان انتخاب پمپ باد باید مورد توجه قرار گیرد. دبی کمپرسور مقدار هوای فشرده تولید شده در واحد زمان را نمایان می کند.
  • حجم مخزن کمپرسور: از دیگر موارد مهم حجم مخزن کمپرسور است. اگر حجم مخزن کمپرسور کوچک باشد هوای فشرده شده زودتر تمام می شود و ناچارا باید دست از کار بکشید.

بهترین پمپ باد نقاشی ساختمان

بهترین پمپ باد جهت نقاشی کمپرسور باد پیستونی است. این پمپ باد در حجم 25 لیتر تا 1000 لیتر وارد بازار می شود. فشار هوای خارج شده از این کمپرسور 8 تا 10 بار است. کمپرسور 25 تا 50 لیتر، مدل های کوچک کمپرسور پیستونی هستند. کاربرد آن ها نقاسی ساختامن و نقاشی صندلی های چوبی است. هزینه تعمیرات و نگهداری این کمپرسور پایین و مقرون به صرفه است.

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 2.00

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
error: Content is protected !!