فیلتر محصولات
قیمت
تومان تومان
دسته بندی ها
تولید کننده
فیلتر محصولات

لوله مسی

1,524,000 تومان
کلاف لوله مسی 6/35 میلی‌متر یا  1/4 اینچ ضخامت 0.75 میلی‌متر یا 0.30 اینچ برند باهنر ساخت ایران کلاف 15 متری مخصوص لوله رفت کولر 9000 - 12000 - 18000 مخصوص کولرگازی کپسول اکسیژن لوله‌های رفت و برگشت کولرگازی
1,709,000 تومان
کلاف لوله مسی 6/35 میلی‌متر یا  1/4 اینچ ضخامت 0.81 میلی‌متر یا 0.32 اینچ برند باهنر ساخت ایران کلاف 15 متری مخصوص لوله رفت کولر 9000 - 12000 - 18000 مخصوص کولرگازی کپسول اکسیژن لوله‌های رفت و برگشت کولرگازی
2,388,000 تومان
کلاف لوله مسی 9/52 میلی‌متر یا  3/8 اینچ ضخامت 0.75 میلی‌متر یا 0.30 اینچ برند باهنر ساخت ایران کلاف 15 متری لوله رفت کولر گازی  24000.30000 لوله برگشت کولر گازی 9000.12000 مخصوص کولرگازی کپسول اکسیژن لوله‌های رفت و...
3,306,000 تومان
کلاف لوله مسی 12/70 میلی‌متر یا  1/2 اینچ ضخامت 0.75 میلی‌متر یا 0.30 اینچ برند باهنر ساخت ایران کلاف 15 متری لوله رفت کولر گازی  36000.48000.60000.32000 لوله برگشت کولر گازی 18000.12000 مخصوص کولرگازی کپسول اکسیژن...
4,045,000 تومان
کلاف لوله مسی 15/87 میلی‌متر یا  5/8 اینچ ضخامت 0.75 میلی‌متر یا 0.30 اینچ برند باهنر ساخت ایران کلاف 15 متری لوله برگشت کولر گازی  24000 - 30000 - 32000 مخصوص کولرگازی کپسول اکسیژن لوله‌های رفت و برگشت کولرگازی
4,434,000 تومان
کلاف لوله مسی 15/87 میلی‌متر یا  5/8 اینچ ضخامت 0.81 میلی‌متر یا 0.32 اینچ برند باهنر ساخت ایران کلاف 15 متری لوله برگشت کولر گازی  24000 - 30000 - 32000 مخصوص کولرگازی کپسول اکسیژن لوله‌های رفت و برگشت کولرگازی
4,899,000 تومان
کلاف لوله مسی 19/05 میلی‌متر یا  3/4 اینچ ضخامت 0.75 میلی‌متر یا 0.30 اینچ برند باهنر ساخت ایران کلاف 15 متری لوله برگشت کولر گازی  36000 - 480000 مخصوص کولرگازی کپسول اکسیژن لوله‌های رفت و برگشت کولرگازی

راهنمای خرید لوله مسی و مشخصات لوله هر کولر گازی

لوله مسی یکی از پرکاربردترین انواع لوله‌ها در صنایع مختلف است. این نوع لوله به دلیل رسانایی بالای خود، در سیستم‌های کولر، پکیج، اسپیلت و غیره کاربرد زیادی دارد. از ویژگی‌های آن می‌توان به استحکام بالا و مقاومت زیاد در برابر پوسیدگی و خوردگی اشاره کرد. فلز مس قدرت انتقال گرما و سرما بالایی دارد و پس از طلا و نقره، در رده سوم از نظر توانایی رسانایی قرار می‌گیرد. به همین دلیل، این لوله‌ها در سیستم‌های گرمایشی، تهویه مطبوع و تبرید استفاده می‌شوند. همچنین، هزینه نصب آن پایین است و کیفیت بالا، باعث افزایش فروش این محصول می‌شود. اگر قصد خرید لوله مسی را دارید، حتماً این مطلب را تا انتها بخوانید.

لوله مسی

قیمت لوله مسی

لوله مسی دارای قیمت‌های متنوعی است. به طوری که وقتی وارد بازار می‌شوید و از فروشنده درخواست این محصول را می‌کنید، اولین سوالی که از شما خواهد پرسید، این است که چه نوع لوله‌ای می‌خواهید. برای تعیین قیمت لوله مسی، سه عامل مهم تأثیرگذار است: ابتدا سایز لوله، سپس ضخامت لوله‌های مسی و در نهایت طول لوله که بر قیمت آن تأثیر دارد. برای مثال، لوله‌های مسی کلاف با سایزهای 5/8، 3/8، 1/4 و 1/2 در بازار قیمت‌های متفاوتی دارند. همچنین ضخامت آن‌ها ممکن است 0.25 یا 1.24 باشد و بنابراین انتظار می‌رود که قیمتشان نیز متفاوت باشد.

قیمت لوله مسی کیلویی در بازار دیگر به طور مستقیم بر اساس ضخامت، طول یا سایز لوله مشخص نمی‌شود. بلکه فروشنده آن را روی ترازو قرار می‌دهد و بر اساس قیمت روز مس، قیمت آن را به شما اعلام می‌کند. لازم به ذکر است که این روش بیشتر در مورد لوله‌های دست دوم کاربرد دارد. برای خرید لوله مسی به صورت شاخه‌ای یا کلاف نیز می‌توانید آن را به صورت کیلویی تهیه کنید. از آنجایی که قیمت ارز هر روز در حال نوسان است، قیمت آلیاژ مس نیز تغییر می‌کند و به همین دلیل قیمت ثابتی برای این محصول وجود ندارد.

قیمت روز لوله مسی را می‌توانید از فروشگاه‌ بازاری که این محصول را عرضه می‌کنند، مشاهده کنید.

خرید لوله مسی

برای خرید لوله‌های مسی، باید به برندهایی اعتماد کنید که سال‌ها در این زمینه فعالیت داشته‌اند. برخی از تولیدکنندگان ممکن است برای محصولات خود از آلیاژهای دیگری استفاده کنند که می‌تواند کیفیت محصول را کاهش دهد. با توجه به استفاده لوله‌های مسی در صنایع تبرید، لوله‌کشی، HVAC و سیستم‌های گرمایشی و تهویه مطبوع، توصیه می‌کنیم به سراغ محصولاتی با کیفیت بروید.

در این صفحه، لیست قیمت لوله مسی در انواع مختلف و از کارخانه‌های معتبر مشاهده می‌کنید. از جمله این برندهای تولیدی می‌توان به مهراصل، قائم، بابک و باهنر اشاره کرد که در ادامه توضیحاتی درباره هر یک از این برندها ارائه خواهیم داد. فروشگاه بازاری لوله مسی در تیپ‌های L، K و M به دو صورت شاخه فابریک 6 متری و کلاف‌های 15، 30 و 50 متری در ضخامت‌ها و سایزهای متنوع ارائه و عرضه می‌کند.

ویدئو مقایسه انواع لوله مسی و کاربرد هر یک

لوله مسی عمدتاً در ساختمان‌ها برای خطوط لوله آب و در سیستم‌های تبرید به عنوان مسیر انتقال جریان مبرد بین تجهیزات مورد استفاده قرار می‌گیرد. لوله مسی می‌تواند به صورت مس نرم یا مس سخت تولید شود. نوع نرم (انعطاف‌پذیر) در فرایند تولید خود آنیل می‌شود. لوله مسی نرم به دلیل هزینه بالاتر فرآیند تولید و کاربرد آسان‌تر، قیمت بالاتری دارد. این نوع لوله از نظر مقاومت در برابر خوردگی و کیفیت اتصالات، عملکرد بسیار مناسبی از خود نشان می‌دهد.

مزیت‌های استفاده از لوله مسی

این لوله ها مزیت‌های بی‌شماری دارد که عبارتند از:

  • قابلیت انتقال گرما در لوله‌های مسی ۸ برابر بیشتر از آلومینیوم است.
  • استحکام لوله‌های مسی در برابر ضربه بالا است.
  • این لوله‌ها در برابر پوسیدگی و خوردگی مقاومت بالایی دارند.
  • لوله‌های مسی در برابر تغییرات آب و هوایی سازگار و مقاوم هستند.
  • این لوله‌ها تحت تأثیر اشعه ماوراء بنفش قرار نمی‌گیرند.
  • در صورت آتش‌سوزی و حوادث مشابه، لوله‌های مسی خراب نمی‌شوند.
  • این نوع لوله‌ها گازهای مضر و سمی را وارد محیط نمی‌کنند.
  • با استفاده از روش لحیم‌کاری، می‌توانید این لوله‌ها را به یکدیگر متصل کنید.
  • لوله‌های مسی شاخه‌ای و سایر لوله‌های مسی موجود در بازار با محیط زیست سازگارند و می‌توان آن‌ها را دوباره استفاده کرد.
  • لوله مسی نازک است، اما شکننده نیست و به راحتی گرما و حرارت را منتقل می‌کند.

کاربرد لوله‌های مسی در صنایع مختلف

لوله مس استفاده های متنوعی دارد. رایج‌ترین استفاده از آن در سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی است. به‌عنوان مثال، در پکیج‌ها و آبگرمکن‌های دیواری از لوله‌های مسی استفاده می‌شود تا آب را سریع‌تر گرم کرده و به لوله‌ها منتقل کنند. از سوی دیگر، آبی که در این نوع لوله‌ها گرم می‌شود، تمیز و عاری از مواد آلاینده است، به‌طوری که برای آشامیدن نیز مناسب است. سایر کاربردهای این لوله‌ها عبارتند از:

  • استفاده از لوله مس برای انتقال گاز طبیعی در ساختمان‌های مسکونی و غیرمسکونی.
  • استفاده از لوله مس در مصارف پزشکی و کاربردهای آن در آزمایشگاه‌ها.
  • استفاده از لوله مس برای تولید لوازم خانگی، از جمله یخچال، به منظور خنک نگه‌داشتن و سالم ماندن مواد غذایی.
  • استفاده از لوله مس در دوچرخه، وسایل آموزشی و تجهیزات ورزشی.
  • کاربرد لوله مسی نازک در سیستم‌های کامپیوتری برای جلوگیری از داغ شدن بیش از حد سیستم‌ها.

جدول مشخصات لوله مسی برای کولر گازی

برای دسترسی به سایز لوله مسی مناسب برای انواع کولر گازی روی متن کلیک نمایید.

انواع ضخامت یا تیپ لوله‌های مسی

آلیاژ مس به دو نوع نرم و سخت دسته‌بندی می‌شود که هر یک کاربردهای متفاوتی دارند. لوله‌های مسی نازک و شاخه‌ای، معمولاً سفت و سخت هستند و همیشه 1.8 اینچ یا بزرگ‌تر هستند. لوله مسی 1.2 اینچی نیز دارای قطر خارجی 5.8 اینچی است. لوله‌هایی که در بازار مشاهده می‌کنید شامل انواع DWV، M، L و K هستند.

جالب است بدانید که قطر داخلی این محصولات (ID) با توجه به ضخامت دیواره لوله تعیین می‌شود و این مقدار بسته به نوع لوله متفاوت است. از سوی دیگر، برای تعیین نوع لوله‌های مسی مورد استفاده، نحوه نصب، شرایط سرویس و الزامات کد محلی ساختمان بر اساس فشار سیال داخلی یا خارجی مشخص می‌شود.

براساس آنچه گفته شد، انواع رایج لوله‌های مسی موجود در بازار عبارتند از:

لوله مسی نوع K

شاید بپرسید دلیل این نامگذاری چیست. در پاسخ به سوال شما باید بگوییم که لوله مسی نوع K دارای ضخیم‌ترین دیواره در بین انواع لوله‌های موجود در بازار است. از این نوع لوله مس برای توزیع آب، حفاظت در برابر آتش، روغن، تهویه مطبوع و بسیاری از کاربردهای دیگر در صنعت ساخت و ساز استفاده می‌شود. لوله‌های نوع K به دو شکل سفت و انعطاف‌پذیر در دسترس هستند و می‌توان از آن‌ها برای اتصالات فلر و فشاری استفاده کرد.

علاوه بر این، لوله‌های مسی نوع K برای خطوط اصلی آب و تأسیسات زیرزمینی مناسب هستند؛ زیرا به دلیل ضخامت زیاد، در برابر فشار ناشی از خاک پر شده در ترانشه‌ها مقاوم‌اند.

لوله مسی نوع L

نوع دیگری از لوله‌های مسی موجود در بازار، لوله‌های نوع L نامیده می‌شوند. این لوله‌ها برای لوله‌کشی داخلی، حفاظت در برابر آتش و برخی کاربردهای HVAC استفاده می‌شوند. لوله‌ مسی نوع L به دو شکل سفت و انعطاف‌پذیر در دسترس هستند و می‌توان از آن‌ها برای اتصالات، فشرده‌سازی و محصولات گرمایشی استفاده کرد.

لوله‌های نوع L رایج‌ترین نوع لوله مسی هستند، زیرا می‌توان از آن‌ها برای کاربردهای بیشتری بهره برد. در حالی که لوله‌های نوع K کاربرد کمتری نسبت به L دارند.

لوله‌های نوع L انعطاف‌پذیر را می‌توان برای تعمیر یا جایگزینی خطوط آب قدیمی استفاده کرد. اگرچه لوله‌های سفت و سخت دوام بیشتری نسبت به نوع نرم و انعطاف‌پذیر دارند. لوله‌های نوع L را می‌توان در خارج از ساختمان نیز استفاده کرد و حتی در معرض دید قرار دادن آن‌ها مشکلی ایجاد نمی‌کند.

لوله مسی نوع L نازک‌تر از لوله مسی نوع K است، اما ضخامت آن نسبت به لوله‌های نوع M بیشتر است که در ادامه به توضیح نوع سوم خواهیم پرداخت.

لوله مسی نوع M

لوله نوع M نازک‌تر از لوله‌های مسی نوع K و L است. این نوع لوله به دو شکل سفت و انعطاف‌پذیر تولید می‌شود و بیشتر برای خدمات آب گرمایشی و سیستم‌های خلاء کاربرد دارد. از لوله‌های نوع M می‌توان برای اتصالات ساختمانی، فشرده‌سازی و سیستم‌های گرمایشی استفاده کرد.

لوله‌های نوع M به دلیل قیمت نسبتاً پایین، در کارهای مسکونی بیشترین کاربرد را دارند. این به این دلیل است که دیواره نازک‌تری دارند و برای تولید آن‌ها از مس کمتری استفاده شده است؛ بنابراین طبیعی است که ارزان‌تر باشند.

با این حال، استفاده از لوله مسی نوع M همیشه مجاز نیست، زیرا مقاومت کمتری دارد و ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند. اگر قصد دارید از آن برای برخی محصولات مانند سیستم‌های گرمایشی استفاده کنید، اطلاعات لازم را از قبل مطالعه کنید.

لوله مسی DWV یا A

نوع آخر از لوله‌های مسی که برای ساخت لوله‌کشی زهکشی و دریچه کاربرد دارد، لوله‌های نوع A یا DWV نامیده می‌شوند. این نوع لوله‌ها در گذشته کاربرد بیشتری داشتند، اما امروزه به جای آن‌ها از لوله‌های پلاستیکی PVC یا ABS استفاده می‌شود. این محصول تنها برای کاربردهای بالای زمینی مناسب است و فشار بسیار پایینی دارد، به طوری که فشار آب آن از سیستم‌های تأمین آب شهری نیز کمتر است. بر روی لوله‌های مسی DWV علامت‌های زرد رنگی دیده می‌شود تا به راحتی بتوانید آن‌ها را از لوله‌های مسی نوع M تشخیص دهید.

کاربرد لوله‌های مسی نرم و سفت

لوله‌هایی که از آلیاژ مس ساخته می‌شوند، به دو نوع سخت و نرم دسته‌بندی می‌شوند. بنابراین می‌توان گفت:

لوله مسی نرم

همان‌طور که از نام آن پیداست، این نوع لوله دارای جنسی نرم و انعطاف‌پذیر است. لوله‌های مسی نرم معمولاً برای اتصالات حرارتی، مانند پکیج‌ها، استفاده می‌شوند. همچنین از آن‌ها در ساخت سیستم‌های اسپلیت و پمپ‌های حرارتی نیز بهره‌برداری می‌شود. قدرت انتقال دمای آب در این نوع لوله‌ها بالا است و به همین دلیل کاربرد زیادی دارند.

لوله‌ مسی سفت و سخت

نوع دیگری از لوله‌های مسی موجود در بازار، لوله‌های سفت و سخت هستند. برای شکل‌دهی به این لوله‌ها از روش‌های لوله‌بری، لحیم‌کاری و چین‌بری استفاده می‌شود. به دلیل سفت و سخت بودن، این لوله‌ها قابلیت خم شدن ندارند و به راحتی می‌شکنند.

برای لوله‌هایی که در کنار موانع قرار دارند، از اتصالات زانویی استفاده می‌شود. اگر لوله‌های سفت را حرارت دهیم و سپس خنک کنیم، به لوله‌های نرم تبدیل می‌شوند؛ اما نوع کارایی لوله‌های سفت با لوله‌های نرم متفاوت است.

لوله های مسی بر اساس شکل، مصرف و کاربرد، به چهار دسته شاخه، کلاف، کویل و مویی (capillary) تقسیم می‌شود.

انواع لوله‌های مسی

شاخه ‌ای

لوله مسی شاخه از نوع مس سخت است که به صورت شاخه‌ای و معمولاً در طول‌های ۳ و ۶ متری عرضه می‌شود. لوله مسی شاخه‌ای کاربرد گسترده‌ای در سیستم‌های سردخانه و چیلر دارد. این نوع لوله در سیستم‌های تبرید در خط مکش (Suction)، دهش (Discharge) و خط مایع (Liquid Line) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لوله مسی شاخه

کلافی

لوله مسی کلاف از مس نرم (آنیل شده) ساخته شده و دارای قابلیت انعطاف‌پذیری مناسبی هستند. نوع کلافی معمولاً در کلاف‌های ۱۵ و ۵۰ متری عرضه می‌شود و در کاربردهای لوله‌کشی و سیستم‌های برودتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لوله مسی کلاف

کویلی

لوله‌های مسی شکل کویلی به‌طور گسترده در سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی استفاده می‌شوند. این لوله‌ها در رادیاتورها، سیستم‌های گرمایش از کف و کندانسورهای تهویه مطبوع کاربرد دارند. همچنین در پمپ‌های حرارتی و آب‌گرم‌کن‌ها برای انتقال حرارت و مایعات به کار می‌روند. به‌دلیل قابلیت انعطاف و انتقال حرارت خوب، این لوله‌ها در صنایع مختلف، از جمله داروسازی و خنک‌کننده‌های صنعتی، بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

لوله مسی کویل

مویی

لوله‌های مسی شکل مویی (hairpin) عمدتاً در سیستم‌های تهویه مطبوع و پمپ‌های حرارتی استفاده می‌شوند. این لوله‌ها به دلیل طراحی خاص‌شان، بهبود انتقال حرارت را فراهم کرده و در کندانسورها و تبخیرکننده‌ها به کار می‌روند. همچنین، در صنایع مختلف برای انتقال مایعات و گازها بهینه هستند.

لوله مسی مویی

لوله مسی به دو روش اکسترود و DIRECT TUBE تولید می‌شود. این لوله‌ها بر اساس کاربرد خود با آلیاژها و ابعاد مختلفی ساخته می‌شوند. با توجه به هدایت الکتریکی و حرارتی فوق‌العاده مس، کاربرد لوله‌های مسی به دو گروه اصلی تقسیم می‌شود: انتقال جریان الکتریکی و انتقال حرارت.

فروشگاه اینترنتی بازاری، عرضه‌کننده لوله مسی در انواع TPC، DHP و DLP به‌صورت شاخه، کویل (LWC)، کلاف و مویی (capillary) در سایزهای مختلف و با بهترین کیفیت، قیمت و شرایط است. همچنین با توجه به موجودی انواع لوله مسی در سایزهای مختلف، تحویل سفارش مشتریان گرامی در اسرع وقت امکان‌پذیر است.

در سیستم سایزینگ برخی از کشورها، از جمله ایران، لوله مسی از نظر ضخامت به سه نوع K، L و M تقسیم می‌شود. در ایران و کشورهایی که از استاندارد K، L و M استفاده می‌کنند، قطر اسمی به عنوان اندازه لوله شناخته می‌شود. این قطر اسمی معمولاً 1/8 اینچ کمتر از قطر خارجی است. قطر داخلی نیز بر اساس ضخامت دیواره لوله متفاوت خواهد بود.

دلایل فروش بالای لوله‌های مسی چیست؟

مزایا و کاربردهای لوله‌های مسی، دلیل فروش بالای آن‌ها است. این محصولات بیشترین کاربرد را در سیستم‌های مکانیکی دارند. به‌طور کلی، دلایل استفاده از این نوع لوله‌ها عبارتند از:

تطبیق پذیری بالای لوله مسی

همان‌طور که اشاره کردیم، فلز مس مقاومت بالایی در برابر خوردگی و پوسیدگی دارد و همچنین کار با آن نیز آسان است. دو نوع اصلی لوله مسی برای تهویه مطبوع و تبرید (ACR) و لوله‌کشی وجود دارد. در هر دو حالت، لوله‌هایی با قطر 1/8 تا 12 اینچ مورد استفاده قرار می‌گیرند. به دلیل تطبیق‌پذیری بالا، این محصول برای انواع کاربردها مناسب است و می‌توان به راحتی از آن استفاده کرد.

تنوع کاربرد لوله‌های مسی در صنعت

یکی دیگر از دلایل رونق خرید و فروش لوله مسی، استفاده در موارد متعدد است:

  • استفاده از آن برای خدمات آب و گاز زیرزمینی
  • استفاده برای سیستم‌های توزیع آب
  • قابلیت استفاده از لوله‌های مس بر شبکه آب سرد
  • امکان استفاده برای سیستم‌های زهکشی و هواکش
  • امکان استفاده برای انواع سیستم‌های گرمایشی
  • قابلیت استفاده برای سیستم‌های مطبوع هوا
  • امکان استفاده برای سیستم‌های گاز پزشکی غیر قابل اشتعال

از آنجایی که آلیاژ مس دوام بالایی دارد، از آن در همه موارد گفته شده استفاده می‌کنند.

طیف وسیعی از اندازه‌های لوله‌های مسی

شما می‌توانید برای هر سایز و اندازه‌ای که بخواهید، لوله مسی را در بازار پیدا کنید. برای سیستم‌های گرمایش آب گرم، از لوله‌های کوچکی که لحیم‌کاری شده‌اند استفاده می‌شود. این لوله‌ها نه تنها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هستند، بلکه به فضای کمتری نیز نیاز دارند. برای سیستم‌های زهکشی نیز از لوله‌های نوع DWV استفاده می‌شود.

اگر به لوله‌های مسی با قطر بزرگ نیاز داشته باشید، می‌توانید به راحتی از آن‌ها با استفاده از روش لحیم‌کاری بهره‌برداری کنید. این نوع لوله‌ها برای توزیع آب در سیستم و بالابرهای ضدحریق در ساختمان‌های چند طبقه بهترین گزینه هستند. از یک سو قیمت ارزان‌تری دارند و از سوی دیگر، ویژگی‌های جریان هیدرولیکی مس، اندازه دقیق لوله و پمپ را نیز ممکن می‌سازد.

عملکرد لوله‌های مسی به‌گونه‌ای است که بدون مشکل عمل می‌کنند.

یکی دیگر از دلایل افزایش خرید لوله‌های مسی در بازار، قابل اعتماد بودن این آلیاژ است. هر چه مقدار مس بیشتری در لوله‌های نصب شده استفاده شود، اعتماد به عملکرد آن سیستم نیز بیشتر می‌شود. قابلیت‌های مس نسبت به سایر آلیاژهای موجود در بازار شناخته شده است. محبوبیت آن در سیستم‌های گرمایشی و اسپلیت نیز یکی از دلایل برتری مس نسبت به مواد جایگزین به شمار می‌آید.

ماندگاری طولانی بدون نیاز به تعمیر و نگهداری

اگر برای خرید لوله مسی مارپیچ، شاخه یا هر نوع دیگر اقدام کرده‌اید، به شما تبریک می‌گوییم. این آلیاژ دهه‌هاست که در آزمون رضایت مشتری خود موفق بوده است. در گذشته، آلیاژ مس به شکل ساده استفاده می‌شد، اما اکنون به شکل مدرن درآمده و لوله‌های جدید مسی سبک، قوی و در برابر خوردگی مقاوم هستند. از سوی دیگر، این لوله‌ها تا مدت‌ها نیاز به تعمیر نخواهند داشت.

تمامی مهندسان و صنعت‌گران بدون تردید این نوع لوله را بهترین گزینه برای سیستم‌های گرمایشی، سرمایشی و سایر سیستم‌های مکانیکی می‌دانند. علاوه بر این، برای افزایش مقاومت لوله مسی در برابر خوردگی، نیازی به رنگ‌آمیزی آن نیست که این خود یک امتیاز محسوب می‌شود. همچنین، پس از مدتی، یک لایه نازک در داخل لوله تشکیل می‌شود که از آن در برابر خوردگی محافظت می‌کند. خدمات بی‌دردسر لوله‌های مسی باعث رضایت مشتریان شده است.

بی‌خطر بودن آلیاژ مس

مس به عنوان یک آلیاژ بی‌خطر شناخته می‌شود که در برابر حرارت بالا مقاوم است. به همین دلیل، در صورت بروز حوادثی مانند آتش‌سوزی، آتش را از کف به سمت دیوار و سقف هدایت نمی‌کند. دلیل دیگری که به ایمنی این لوله‌ها افزوده می‌شود این است که حتی در دماهای بالا نیز به گازهای سمی تجزیه نمی‌شوند و به این ترتیب، مواد آلاینده در ساختمان ایجاد نمی‌کنند.

رسانایی حرارتی بالا

در پکیج‌ها و آبگرمکن‌های دیواری از لوله‌های مسی استفاده می‌شود. میزان انتقال گرما در این فلز تقریباً ۸ برابر سایر فلزات است و پس از طلا و نقره، در رده سوم قرار می‌گیرد. به همین دلیل، مس بهترین گزینه برای هر سیستم و دستگاهی است که به انتقال حرارت نیاز دارد. از این لوله‌ها در سیستم‌های گرمایش تابشی و سیستم‌های پمپ زمین‌گرمایی نیز استفاده می‌شود. در مقایسه با آلومینیوم و فولاد، مس بهترین رسانای حرارت است.

در سیستم‌های انرژی خورشیدی، هدایت حرارتی برتر ورق‌های نازک مس باعث می‌شود که همان گرما را که یک ورق آلومینیومی یا فولادی با ضخامت سنج جمع‌آوری می‌کند، جذب کند. بنابراین، لوله‌های جمع‌کننده مسی می‌توانند فاصله بیشتری از سیستم داشته باشند.

نصب آسان و اتصال ساده لوله‌ها به هم

یکی دیگر از دلایل افزایش خرید لوله مسی، نصب آسان این نوع لوله‌هاست. در واقع، مس به یکپارچگی سیستم افزوده و در عین حال هزینه‌های نصب را کاهش می‌دهد. از سوی دیگر، به دلیل کارایی بالای این محصول، زمان نصب و هزینه‌های کار نیز کاهش می‌یابد. وقتی از این نوع لوله استفاده می‌شود، لوله‌ها و اتصالات به راحتی با لحیم‌کاری به یکدیگر متصل می‌شوند، زیرا آلیاژ مس انعطاف‌پذیری بالایی دارد و به راحتی می‌توان آن را شکل داد.

حتی اگر از مس سخت نیز استفاده کرده باشید، با کمک مفاصل می‌توانید به آن شکل دهید. به طور کلی، استفاده از لوله مسی باعث یکپارچگی دستگاه و کل سیستم می‌شود.

سوالات متداول

تفاوت میان برندهای لوله‌های مسی در چیست؟

بین برندهای مختلف مس، مانند مهراصل، بابک، قائم و باهنر، تفاوت خاصی در تکنولوژی تولید وجود ندارد. تنها تفاوت محسوس در وزن هر شاخه یا کلاف است.

همچنین برای آشنایی بیشتر با برندهای مطرح لوله مسی در ایران میتوانید صفحه آشنایی با بهترین برند لوله مسی کولر گازی در بازار ایران را مطالعه بفرمایید

شرایط خرید لوله های مسی به چه صورت هست؟

خرید به صورت اینترنتی و تماس تلفنی با شماره 36055545 امکان پذیر هست.

خرید عمده یا متراژ پایین تر از 15 متر دارم.

برای سفارش عمده (از ۵ کلاف به بالا) یا سفارش متراژ پایین، با ما تماس بگیرید. مشاوران فنی ما به‌صورت تخصصی راهنمایی خواهند کرد و در صورت نیاز، پیش‌فاکتور برای شما صادر می‌شود.

شرایط ارسال لوله مسی به چه صورت است؟

سفارشات ثبت‌ شده تا ساعت ۴ بعد از ظهر همان روز ارسال می‌شوند. ارسال در تهران با پیک موتوری انجام می‌شود و در صورت سفارش عمده، با ماشین دربستی (کرایه به صورت توافقی است و ما به فکر شما، مشتری عزیز، هستیم) ارسال می‌گردد. برای شهرستان‌ها نیز ارسال به‌ صورت باربری انجام می‌شود.

جمع بندی

در این مطلب به موضوعات مهمی درباره لوله‌های مسی و انواع استفاده آن‌ها پرداخته‌ایم. همچنین مزیت‌های این نوع لوله فلزی را مورد بررسی قرار داده‌ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت لوله مسی اسپیلت یا سایر انواع لوله‌ها برای سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی، می‌توانید با پشتیبانی فروشگاه بازاری تماس حاصل فرمایید. همان‌طور که اشاره کردیم، قیمت این محصولات ممکن است بر اساس ضخامت، طول یا اندازه تعیین شود. همچنین قیمت لوله مسی به صورت کیلویی نیز براساس تغییرات نرخ ارز اعلام می‌شود.

ادامه مطلبنمایش کمتر

خانه

تماس با ما

امور مشتریان فروشگاه بـازاری آماده است تا به سوالات و مشکلات شما همراهان گرامی پاسخ دهد.

92 555 360 - 021

45 555 360 - 021

فروش: داخلی 1
پیگیری سفارش: داخلی 2


ارتباط با ما در واتساپ - تلگرام - ایتا - روبیکا:

417 82 92 0902

ارتباط روبیکاارتباط ایتاارتباط تلگرامارتباط واتساپ


ساعات کاری (غیر از تعطیلات رسمی):

شنبه تا چهارشنبه: 9:00 الی 18:00

پنجشنبه: 9:00 الی 14:00


ایمیل فروشگاه : info@bazari.org


آدرس :

تهران - ميدان امام خمينی - خیابان امیرکبیر - ناظم الاطباء جنوبی - نبش کوچه ناهید - پلاک 61 - واحد 1

کدپستی: 1115663514


ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

یوتیوب بازاریفیس بوک بازاریاینستاگرام بازاریاپارت بازاری

فیلتر

تماس با ما

امور مشتریان فروشگاه بـازاری آماده است تا به سوالات و مشکلات شما همراهان گرامی پاسخ دهد.

92 555 360 - 021

45 555 360 - 021

فروش: داخلی 1
پیگیری سفارش: داخلی 2


ارتباط با ما در واتساپ - تلگرام - ایتا - روبیکا:

417 82 92 0902

ارتباط روبیکاارتباط ایتاارتباط تلگرامارتباط واتساپ


ساعات کاری (غیر از تعطیلات رسمی):

شنبه تا چهارشنبه: 9:00 الی 18:00

پنجشنبه: 9:00 الی 14:00


ایمیل فروشگاه : info@bazari.org


آدرس :

تهران - ميدان امام خمينی - خیابان امیرکبیر - ناظم الاطباء جنوبی - نبش کوچه ناهید - پلاک 61 - واحد 1

کدپستی: 1115663514


ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

یوتیوب بازاریفیس بوک بازاریاینستاگرام بازاریاپارت بازاری

فهرست