فیلتر محصولات
کشور تولید کننده
سایز (اینچ - میلی متر)
ضخامت لوله مسی (یا متعلقات)
جنس محصول
متراژ
وزن (تقریبی)
فیلتر محصولات

لوله مسی در مجله بازاری

لوله مسی شاخه

لوله مسی شاخه ای در سیستم‌های سرمایشی مختلف مانند سردخانه، چیلر، یخچال و تاسیسات تهویه مطبوع و همچنین در سیستم‌های گرمایشی استفاده می‌شود. علاوه بر این، لوله مسی برای لوله کشی گاز و لوله کشی آب کشاورزی کاربرد دارد. لوله مسی شاخه از جنس مس سخت بوده و به راحتی قابل خم کردن نیست.

مزایای زیر برای لوله مسی شاخه ای 

  • امکان اتصال خوب و مناسب
  • رسانایی حرارتی خوب
  • مقاومت در برابر خوردگی عالی
  • سطح بالای تمیزی
  • استحکام و شکل پذیری بالا

انواع لوله مسی شاخه ای

لوله مسی از نظر ضخامت به سه دسته K، L و M تقسیم می‌شود. لوله مسی نوع K (تیپ کا) ضخیم‌ترین، لوله مسی نوع M (تیپ ام) نازک‌ترین و لوله مسی نوع L (تیپ ال) مابین دو تیپ دیگر است. برای اطلاعات بیشتر صفحه لوله مسی را مطالعه نمایید.

جوشکاری لوله مسی شاخه ای

برای جوشکاری لوله های مسی بهتر است از سیم جوش مسی با نقره درصد بالا استفاده شود. طبق توصیه شرکت دانفوس برای جوشکاری، می‌بایست حداقل درصد نقره سیم جوش 5 درصد باشد. برای جوشکاری لوله مسی و شیرآلات و اتصالات برنجی معمولا از سیم جوش با درصد نقره ی بالاتر، یعنی 25 الی 30 درصد، استفاده می‌شود.

شکل دهی لوله مسی شاخه ای

لوله مسی شاخه ای قابل خم کردن نیست و برای ایجاد خم باید از اتصالات مسی (لینک به اتصالات) مانند زانو و یو و ... استفاده کرد. در این نوع لوله‌ها، در برخی مواقع به جای استفاده از تبدیل های مسی از دستگاه اکسپندر استفاده می‌شود.تا سایز لوله 3/4، برای اتصال لوله شاخه ای به شیر آلات مهره ای از لاله کن یا پرچ کن استفاده می‌شود. در سایزهای بالاتر، به طور معمول از اتصال جوشی بین لوله و شیر استفاده می‌شود

کارخانجات تولید و فروش لوله مسی در ایران

در حال حاضر کارخانجات مس باهنر ، مهر اصل، مس قائم و مس بابک ایرانیان از مهم‌ترین کارخانجات تولید‌کننده مس برای صنایع برودتی و تهویه مطبوع هستند.

کارخانه جات تولید لوله مسی در ایران

لوله مسی شاخه

مس مدت زیادی است که به عنوان یک ماده مناسب جهت لوله کشی استفاده می‌شود و هنوز هم یکی از پرمصرف ترین گزینه‌های لوله کشی در سراسر جهان است. چرا؟ دلایل بسیار ساده است همان طور که از نامش پیداست از فلز مس ساخته شده بعد از طلا و نقره، بیشترین قدرت رسانایی را دارد و به راحتی می‌تواند گرما و سرما را منتقل نمایند. همچنین به راحتی شکل می‌گیرند، قرار دادن این مزایا کنار هم عمده ترین دلایل استفاده از لوله مسی در صنایع گوناگون و ساختمان سازی می‌باشند.

لوله‌های مسی به صورت کلاف، متری و شاخه ای در اختیار مشتریان قرار گرفته و آن‌ها براساس نیازی که دارند اقدام به خرید می‌کنند.

ما در این مقاله یکی از پرکاربردین لوله‌ها را معرفی می‌کنیم.

مشخصات لوله مسی شاخه 

لوله مسی شاخه ای یکی از ابزارهای لوله کشی است که اغلب در ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. سطح این لوله کاملا یکنواخت است و بیشترین کاربرد را برای صنایع برودتی، بهداشتی، تهویه مطبوع و ... دارد. لوله مسی شاخه ای همان طور که از نامش پیداست جنسی از مس دارد و بیشتر برای تاسیسات انتقال آب مورد استفاده قرار می‌گیرد. این لوله‌ها برای کارهای فشار بالا تولید شده اند، به راحتی قابل حمل هستند. همچنین به کمک جوش یا زانویی می‌توان آن‌ها را در جای مورد نیاز شکل داد.

در واقع لوله مسی شاخه ای را به عنوان یک گزینه مناسب در لوله کشی می‌شناسند زیرا می‌تواند با هر چالشی هنگام لوله کشی روبرو شود. لوله‌های مسی اغلب برای سیستم‌های گرمایشی و به عنوان خط مبرد در سیستم‌های HVAC استفاده می‌شود. لوله‌های مسی شاخه به آرامی با لوله‌های PEX در کاربردهای آب سرد و گرم جایگزین می‌شوند. 

مزایای لوله مسی شاخه ای

  • مقاومت بالا در برابر حرارت (8 برابرآلومینیوم)
  • مقاوم در برابر خوردگی
  • قابل بازیافت
  • مقاوم در برابر حرارت بالا
  • نصب راحت 
  • قیمت مناسب
  • حمل و نقل و جابه جایی آسان
  • ظاهر زیبا
  • ضد زنگ
  • انعطاف پذیر بالا
  • قابلیت شکل پذیری
  • سازگار با محیط زیست
  • استفاده در سیستم لوله کشی آب، مصارف صنعتی و ...

معایب لوله مسی شاخه

لوله‌های مسی در برابرخوردگی مقاوم هستند اما اسیدهای که از تغییرات شیمیایی ایجاد شده اند و ضد یخ‌ها می‌توانند به لوله‌های مسی آسیب وارد کنند. همچنین نسبت به دیگر فلزات از قیمت بیشتری برخوردار است.

نحوه اتصال لوله مسی شاخه ای

. لوله‌های مسی با استفاده از اتصال فلز، اتصال فشرده سازی، لحیم کاری و... به یکدیگر متصل می‌شوند. 

لحیم کاری (تعریق)

اتصالات لحیم کاری صاف هستند و به راحتی روی انتهای یک بخش لوله می‌لغزند. سپس اتصال با استفاده از مشعل گرم می‌شود و لحیم کاری در اتصال ذوب می‌شود. هنگامی که لحیم کاری سرد می‌شود، یک پیوند بسیار قوی ایجاد می‌کند که می‌تواند برای چندین دهه دوام بیاورد. لوله شاخه متصل شده با لحیم کاری محبوب ترین انتخاب برای خطوط تامین آب در ساختمان‌های مدرن است. 

در شرایطی که تعداد زیادی لوله مسی باید به طور همزمان وصل شوند (مانند لوله کشی یک ساختمان جدید)، لحیم کاری بسیار سریعتر و بسیار ارزانتر از اتصالات فشرده سازی یا شعله ور می‌باشد. اصطلاح تعریق را برای توصیف فرآیند لحیم کاری لوله‌ها استفاده می‌کنند.

در این روش انتهای لوله‌هایی را که قرار است به یکدیگر وصل کنند به کمک مشعل حرارت می‌دهند و به هم وصل می‌نمایند. این اتصال بعد از سرد شدن تا مدت زیادی به همان شکل باقی خواهد ماند. لحیم کاری لوله مسی به علت قیمت مناسب و سریع بودن یکی از روش‌های پرکاربرد برای ساختمان‌ها است. 

.ماده پرکننده مورد استفاده برای اتصالات لحیم کاری دارای نقطه ذوب بالای 800 درجه فارنهایت (427 درجه سانتیگراد) است.

اتصالات فشرده سازی

اتصالات فشاری از یک حلقه فلزی نرم یا ترموپلاستیک (حلقه فشرده سازی، "فرول") استفاده می‌کنند که توسط یک مهره فشاری بر روی لوله و داخل اتصال فشرده می‌شود. فلز نرم با سطح لوله و اتصالات مطابقت دارد و یک مهر و موم ایجاد می‌کند. اتصالات تراکمی یا فشرده سازی معمولاً عمر طولانی ای که اتصالات لحیم کاری ارائه می‌دهند ندارند، اما در بسیاری از موارد سودمند هستند زیرا ساخت آنها با استفاده از ابزارهای اولیه آسان است. یک نقطه ضعف در اتصالات تراکمی وجود دارد و آن این است که در مقایسه با لحیم کاری محکم نیستند و گاهی اوقات برای جلوگیری از نشتی نیاز به سفت شدن مجدد در طول زمان دارد.

اتصالات شعله ور

اتصالات شعله ور مستلزم آن است که انتهای یک بخش لوله با استفاده از ابزار فلر به شکل زنگ به بیرون پخش شود. سپس یک مهره شعله ور این انتهای زنگوله ای شکل را روی یک اتصال نر فشرده می‌کند. اتصالات شعله ور یک روش کار فشرده برای ایجاد اتصالات هستند اما در طول سالیان متمادی کاملاً قابل اعتماد هستند.

اتصالات چین‌دار یا فشرده

اتصالات چین دار یا فشرده برای استفاده از اتصالات مسی ویژه که به طور دائم به لوله‌های مسی سفت و سخت با یک سیم پیچ برقی متصل می‌شوند. اتصالات ویژه، ساخته شده با درزگیر از قبل در داخل، روی لوله می‌لغزند تا متصل شود. هزاران پوند نیرو به ازای هر اینچ مربع فشار برای تغییر شکل اتصالات و فشرده سازی درزگیر در برابر لوله مسی داخلی استفاده می‌شود و یک مهر و موم ضد آب ایجاد می‌کند. از مزایای این روش این است که باید به اندازه لوله ماندگاری داشته باشد، تکمیل آن نسبت به روش‌های دیگر زمان کمتری می‌برد، هم از نظر ظاهر و هم از نظر مواد به کار رفته در اتصال تمیزتر است و در حین اتصال از شعله باز استفاده نمی شود. روند. معایب آن این است که اتصالات مورد استفاده سخت‌تر پیدا می‌شوند و به طور قابل‌توجهی هزینه بیشتری نسبت به اتصالات نوع عرق دارند.

اتصالات فوق فشرده

در این روش داخل اتصالات، موم تعبیه شده که بعد از پرس دور تا دور لوله را پوشش می‌دهد. انجام این کار مدت زمان کمی نیاز دارد اما از ماندگاریی بالای برخوردار است. این روش از دیگر روش‌ها تمیزتر می‌باشد.

روش جوشکاری

در جوشکاری لوله مسی شاخه ای انتهای لوله را با پهنای بیشتر از دیگر قسمت‌ها گرفته و لوله بعدی را درون آن قرار می‌دهند سپس جوشکاری را انجام می‌دهند. استفاده از سیم جوش مسی که درصد بالایی از نقره دارد برای جوشکاری لوله مسی شاخه مناسب است.در واقع باید یک سیم جوش مناسب برای جوشکاری لوله مسی حداقل 25 تا 30درصد نقره داشته باشد. 

انواع لوله مسی شاخه ای

لوله مسی را از نظر ضخامت به تیپ L، تیپ k و تیپ m تقسیم بندی می‌شوند.

لوله مسی شاخه ای تیپ K

این نوع لوله مسی شاخه ضخیم بوده و مقاومت بیشتری نسبت به دیگر مدل‌ها دارد. براساس جدول لوله مس تیپ K اغلب برای بیمارستان‌ها جهت انتقال اکسیژن، آتش نشانی‌ها، لوله کشی آب، انتقال نفت و گاز، تاسیسات زیرزمینی و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

لوله مسی شاخه ای تیپ M

از لوله شاخه تیپ L و K نازک تر است. کاربرد این تیپ لوله اغلب برای لوله کشی داخلی می‌باشد. وزن کمتری دارد و از دیگر مدل‌ها ارزان تر است.

لوله مسی شاخه ای تیپ L

تیپ L ضخامتی بین K و M دارد و اغلب برای سیستم تهویه و لوله کشی داخلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شکل پذیری لوله مسی شاخه ای

لوله مسی شاخه قابل خم شدن نیست و برای خم نمودن آن باید از زانویی و یا اتصالات U شکل استفاده نمود. در شکل دهی لوله مسی گاهی از دستگاه اکسپندر به جای دیگر تبدیل‌ها استفاده می‌کندن.

انواع برند لوله مسی در بازار

لوله مسی در صنایع مختلف کاربرد دارد از این رو بهتر است این لوله مسی را از برندهای قابل اعتماد خریداری نمود. زیرا برندهای نامعتبر هنگام ساخت لوله مسی از آلیاژ‌های دیگری استفاده می‌کنند که که کیفیت پایینی دارند.

بهترین برند تولید کننده انواع لوله مسی صنعتی و لوله مسی بیمارستانی در ایران شامل موارد زیر می‌شود.

لوله مسی مهر اصل 

لوله مسی مهر اصل در سال 1369 فعالیت خود را آغاز نموده و به علت استفاده از نیروی کاربلد ومتخص، تکنولوژی پیشرفته و ماشین آلات به روز تا به الان ادامه داده است.

لوله مسی قائم

این برند سال 1380 در اصفهان شروع به فعالیت کرد. فعالیت خود را آغاز نمود. این کمپانی با استفاده از تکنولوژی c and r توانسته انواع لوله مسی شاخه را تولید و به بازار عرضه کند. به کار گیری این تکنولوژی سبب می‌شود که محصولات متنوعتر با کیفیت بالا و ضخات‌های گوناگون باشند.

لوله مسی بابک 

لوله مسی شاخه تولید شده توسط برند بابک بسیار با کیفیت و مرغوب بوده، 6 متر طول دارند و با ضخامت گوناگون روانه بازار می‌شوند.

لوله مسی باهنر

از قدیمی ترین تولید کننده‌های لوله مسی در ایران شرکت مس باهنر است که در استان کرمان فعالیت دارد. این برند انواع گوناگونی از لوله‌های مس شاخه، کلافی و ... را برای مصارف صنعتی و ساختمانی تولید می‌کند.

قیمت لوله مسی شاخه چقدره؟

قیمت لوله مسی شاخه به برند تولید کننده، ضخامت و گوشتی بودن آن، وزن، متراژ، سایز و سطح مقطع آ لوله بستگی دارد. هرچقدر ضخامت لوله مسی بیشتر باشد وزن آن بالاتر می‌رود به این معنی که مقدار فلز مس بیشتری در ساخت آن به کار رفته است در نتیجه گران تر است. ذکر این نکته لازم است که فلز مس در مقایسه با برنج، برنز و ... قیمت بالاتری دارد. اما در شرایط کنونی کشور و وضعیت پر نوسان اقتصادی قیمت تمام کالاها از جمله فلز مس مرتب در حال افزایش است در نتیجه جهت کسب اطلاع از قیمت لوله مسی شاخه ای با نمایندگی برندهای مختلف تماس بگیرید و یا در صورت دسترسی به اینترنت از طریق وب سایت‌های معتبر اقدام نمایید.

راهنمای خرید لوله مسی شاخه

اگر قصد خرید لوله مسی شاخه ای دارید بهتر است ابتدا نیازهای خود را بررسی کنید، سایز و قطر مناسب را مدنظر داشته باشید و خرید خود را از برندی انجام دهید که معتبر بوده و در ساخت انواع لوله مسی از مس خالص استفاده می‌نماید. زیرا اگر بدون آگاهی از لیست لوله مسی شاخه ای، سایز و دیگر عواملی که هنگام استفاده باید مورد توجه قرار دهید اقدام به خرید کنید ممکن است از نتیجه خرید راضی نباشید. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم خرید خود را با دقت و آگاهی از ویژگی‌های انواع لوله مسی شاخه ای انجام دهید.

برای تهیه لوله مسی روش‌های گوناگونی وجود دارد. مهم ترین آن‌ها خرید حضوری و اینترنتی است.

در روش حضوری که از قدیمی ترین راه‌های خرید انواع کالا از جمله لوله مسی شاخه ای می‌باشد می‌توانید با مراجعه به نمایندگی‌های معتبر و لمس لوله از نزدیک، مشاهده قطر، سایز و همچنین نظرخواهی از مشاوران فروش، لوله شاخه ای مناسب را خریداری نمایید.

روش دیگر خرید اینترنتی یا مجازی است که امروزه بسیار رایج می‌باشد. در این روش و به کمک جستجو در گوگل می‌توانید با وب سایت‌ها گوناگون و فروشگاه‌های آنلاین به صورت مجازی ارتباط برقرار نمایید. انواع لوله مسی شاخه را روی صفحه نمایش گوشی ببینید، خصوصیات و ویژگی‌های آن را مطالعه نموده و خیلی راحت لوله شاخه مناسب را سفارش دهید. سپس با صرف کمترین زمان خرید خود را تحویل بگیرید. 

از مزایای خرید اینترنتی انواع لوله مسی شاخه ای، صرفه جویی در زمان، برخورداری از تخفیفات ویژه، آگاهی از نظرات دیگر کاربران و در دسترس بودن لوله‌های تولید شده توسط برندهای گوناگون است.

سخن پایانی

لوله مسی شاخه به صورت یک خط در سیستم  hvaCو جهت انتقال آب سرد و گرم، کولر گازی، صنایع بهداشتی.پکیج، مصارف صنعتی و بیمارستانی قابل استفاده است. لوله مس شاخه به علت کیفیت بالایی که دارند، از طول عمر زیادی برخوردار بوده و در برابر خوردگی و ساییدگی مقاوم هستند. 

مرغوب بودن لوله مسی شاخه ای، قیمت ارزان، نصب آسان و غیره این نوع لوله را بسیار پرطرفدار و پر کاربرد کرده است. همچنین می‌توان آن‌ها را به وسیله اتصالات شعله وری، لحیم کاری، اتصالات فشرده و در برخی موارد با کمک زانویی مسی به یکدیگر متصل نمود.

ادامه مطلبنمایش کمتر

تماس با ما

امور مشتریان فروشگاه بـازاری آماده است تا به سوالات و مشکلات شما همراهان گرامی پاسخ دهد.

92 555 360 - 021

45 555 360 - 021

فروش: داخلی 1
پیگیری سفارش: داخلی 2


ارتباط با ما در واتساپ - تلگرام - ایتا - روبیکا:

417 82 92 0902

ارتباط روبیکاارتباط ایتاارتباط تلگرامارتباط واتساپ


ساعات کاری (غیر از تعطیلات رسمی):

شنبه تا چهارشنبه: 9:00 الی 18:00

پنجشنبه: 9:00 الی 14:00


ایمیل فروشگاه : info@bazari.org


آدرس :

تهران - ميدان امام خمينی - خیابان امیرکبیر - ناظم الاطباء جنوبی - نبش کوچه ناهید - پلاک 61 - واحد 1

کدپستی: 1115663514


ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

یوتیوب بازاریفیس بوک بازاریاینستاگرام بازاریاپارت بازاری

فهرست