سرباطری مثبت برنجی فابریک دنا - رانا - دنا پلاس - پژو 207
- کشور سازنده: ایران
- جنس: برنج
- کاربرد: سر باطری برنجی فابریکی دنا، 207 و ران
- ویژگی ها: این محصول علاوه بر اینکه از ورق برنج تولید شده است از آبکاری قلع نیز برای رسانایی بیشتر و جلوگیری از سولفاته شدن نفع می برد.
نقد و بررسی سرباطری مثبت برنجی فابریک دنا - رانا - دنا پلاس - پژو 207
این سرباطری در قطب مثبت ارائه شده و به شکل تک ارسال میگردد.
بی شک یکی از بهترین سرباطری های حال حاضر در بازار ایران برای خودرو های خانواده دنا و سمند و محصولات ایران خودرو همین سر باطری برنجی میباشد.
سرباتری برنجی
برنج هم یکی دیگر از آلیاژ هایی است که برای تولید بهترین سرباطری ماشین استفاده می شود. این فلز نسبت به سرب قدرت رسانایی بیشتری در انتقال انرژی برق دارد. از سوی دیگر مقاومت آن در برابر اکسیدشدن هم بالاست. یکی از مزیت های سر باتری برنجی، نرم بودن آن است که نصبش را بر روی باطری آسان می کند. البته زمان نصب این محصول نباید فشار زیادی وارد کنید. زیرا اگر خم شود، فرم اصلی خود را از دست می دهد. قدرت رسانای برنج نسبت به مس کمتر است.
تقریبا تمامی خودروسازان نامی جهان از سرباطری های برنجی استفاده می کنند زیرا فلز برنج از رسانایی بالا و استانداردی دارد که این امر باعث بالا رفتن عمر باطری، استارت، دینام و دیگر قطعات مربوطه خودرو می شود و همچنین از لحاظ استحکام و انعطاف پذیری بسیار مناسب بوده و هرگز ترک نمیخور
نحوه تعویض سرباتری خودرو
برای اینکه این قطعه را عوض کنید، ترمینالی را که شرکت سازنده خودروتان به صورت فابریک انتخاب کرده است، خریداری کنید. اما اگر همان جنس را پیدا کردید، سر باطری سربی را جایگزین کنید. زیرا نسبت به برنزی و برنجی ارزان تر است و استحکام بیشتری هم دارد. سر باتری مسی کمیاب و گران قیمت است.
اگر زمان تعویض سرباتری، قطب های آن از قطب های باتری بزرگتر بود، فاصله میان سرباتری و قطب را با آداپتور مناسب پر کنید.
برای عوض کردن سر باتری ماشین به صورت زیر عمل کنید:
مرحله اول: باز کردن بست ها
در ابتدا باید بست ها را بدون اینکه با بدنه تماس داشته باشد، باز کنید. در غیر این صورت جرقه می زند و ممکن است باعث آتش سوزی شود. برای جدا کردن باتری خودرو از قطب منفی شروع کنید تا جریان برق کامل قطع شود. حالا دیگر خطر جرقه وجود ندارد. اما زمانی که می خواهید باتری را متصل کنید ابتدا به سراغ قطب مثبت آن بروید. زیرا با این کار باز هم از بروز جرقه و ترکیدن باتری خودرو جلوگیری می شود.
مرحله دوم: باز کردن پیچ های سرباطری
حالا پیچ های سر باتری را عوض کنید تا این قطعه آزادسازی شود. برای اینکه سرباتری شما سولفاته نشود، ابتدا برای مدت 10 دقیقه آن را داخل گریس یا روغن بیندازید. با این کار یک لایه روغن یا گریس سرباتری را می پوشاند و از رسیدن نم و رطوبت به آن جلوگیری می شود.
مرحله سوم: قرار دادن سرباتری روی قطب های باتری
قطب های سرباتری را به درستی روی باطری قرار دهید. سپس پیچ ها و بست ها را مجددا ببندید. زمان قرار دادن قطب ها روی هم دقت کنید تا به طور دقیق روی هم فیکس شود. سپس بست و پیچ ها را ببندید.
برای عوض کردن سرباتری به لوازم زیر نیاز دارید:
- ست آچار و سوکت
- ظرف کوچک
- جوش شیرین
- ابزار بلندکننده طول آچار
- عینک محافظ
- مسواک کهنه
- دستکش کار عایق شده
- بست کمربندی برای بستن کابل ها
جمع بندی
همانطور که متن برایتان گفتیم سرباتری یکی از قطعات بسیار مهم برای عملکرد باتری خودرو محسوب می شود. بهترین سر باتری موجود در بازار از جنس مس است. البته این محصول قیمت بالایی دارد و کمیاب است. سرباطری های سربی، برنجی و برنزی هم نمونه های خوبی هستند که می توانید برای باتری خودروی خود خریداری کنید. امیدواریم خواندن این مطلب اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار داده باشد.
مشخصات
- کشور سازنده
- ایران
- جنس محصول
- برنج
- قطب منفی - مثبت
- دارد
- گروه سرباطری
- خودروی سواری
- نوع اتصال سرباطری
- آچاری
- تعداد در هر بسته
- 1 عدد
- تعداد در کارتن بزرگ
- 50 عدد
ثبت نظر