شیلنگ فشار قوی در مجله بازاری
شیلنگ فشار قوی
شیلنگ فشار قوی
شلنگ لوله ی توخالی و منعطف با سوراخ دو طرفه است که برای انتقال آب، گاز و دیگر سیالات از یک نقطه به نقطه دیگر کاربرد دارد. شیلنگ در دنیای امروز نقش پر رنگی دارند و برای مصارف صنعتی، خانگی و کشاورزی استفاده میشود.
انواع شیلنگ
انواع شلنگ موجود در بازار عبارتند از:
- شیلنگ فشار پایین
- شیلنگ فشار متوسط
- شیلنگ فشار قوی
ما در این مقاله شیلنگ فشار قوی را معرفی میکنیم.
شیلنگهای فشار قوی
شیلنگ فشار قوی از لوازم مهم و کاربردی است که آب و دیگر سیالات را با فشار زیاد انتقال میدهد. این نوع شیلنگ میتواند به آسانی فشار بالای آب را انتقال دهد در حالی که شیلنگهای معمولی و عادی توانایی انتقال آب با فشار بالا را ندارند.
ساختار شیلنگ فشار قوی
ساختار شیلنگ فشار قوی از سه لایه ساخته شده است که منجر به افزایش مقاومت و همچنین طول عمر آن میشود. لایه بیرونی این شیلنگ از لاستیک ساخته شده و از انتقال حرارت و فشار داخلی جلوگیری میکند. همچنین این لایه از شیلنگ در برابر نور خورشید، ضربه و مواد شیمیایی محافطت خواهد کرد. لایه میانی شیلنگ از لایههای در هم تنیده فولادی ساخته شده است و در نهایت لایه داخلی نیز جنس لاستیکی داشته و مقاومت بالایی در برابر فشار ناشی از سیال خارجی دارد. همچنین این لایه در برابر واکنش شیمیایی مقاومت دارد و تغییری نیز در ساختار سیالات ایجاد نمی کند.
انواع شیلنک فشار قوی
- شیلنگ کارواش صنعتی
- شیلنگ فشار قوی صنعتی
- شیلنگ آتش نشانی
- شیلنگ فشار قوی
- شیلنگ هیدرولیک
- شیلنگ سیمدار
- شیلنگ فشار قوی آب، باد، گاز، پنوماتیک
ویژگی شلنگ فشار قوی
- انعطاف پذیری بسیار بالا
- مقاومت زیاد در برابر مواد شیمیایی
- مقاوم در برابر فشار سیالات
- توانایی تحمل دمای زیاد
- مقاوم در برابر نور خورشید
- سبک وزن
- انتقال آسان سوخت و روغن و...
- قیمت مناسب
سایز شیلنگ فشار قوی
- 1.4
- 5.16
- 3.18
- 3.4
- 2
انواع شیلنگ فشار قوی
شیلنگ فشار قوی صنعتی
شلنگ فشار قوی صنعتی در مقایسه با شیلنگهای هیدرولیک فشار کمتری را تحمل کرده و کاربرد عمومی دارند. از جمله میتوان به شیلنگ گاز، شیلنگ بنزین، شیلنگ روغن، شیلنگ هوا، شیلنگ مواد غذایی، شیلنگ بتون، شیلنگ اسید، و ... اشاره کرد.
شلنگ فشار قوی هیدرولیک
به عنوان مقاوم ترین نوع شیلنگ فشار قوی معرفی میشوند که بیشترین کاربرد آنها انتقال باد و روغن است. با توجه به بافت بسیار مناسبی که دارد به راحتی بدون شکستگی انواع سیالات را با فشار بالا منتقل میکند. این نوع شیلنگ به چهار دسته، یک لا سیم، دو لا سیم، چهار لا سیم و شش لا سیم تقسیم بندی میشود.
قیمت شیلنگ فشار قوی چقدره؟
قیمت انواع مختلف شلنگ از جمله شیلنگ فشار قوی به عوامل مهمی مانند قطر، سایز، کاربرد، جنس مواد اولیه، متراژ و غیره بستگی دارد. شلنگ با کاربرد صنعتی نسبت به شلنگهای خانگی از قیمت بالاتری برخوردار است. همچنین شلنگهای که در ساخت آنها از مواد اولیه مرغوب استفاده میکنند نسبت به دیگر شلنگها قیمت بالاتری دارند.
اگرچه کیفیت شیلنگ فشار قوی بسیار بالا است و تمام خصوصیات یک محصول باکیفیت و مرغوب را دارد از نظر قیمتی نیز بسیار مناسب و مقرون به صرفه میباشد.
امروزه به علت شرایط اقتصادی و پرنوسان بازار و وجود تحریمها، قیمت تمام محصولات از جمله شیلنگ فشار قوی به صورت روزانه و هفتگی در حال افزایش است در نتیجه برای کسب اطلاع از قیمت این محصولات به نمایندگیهای معتبر و رسمی و یا وب سایتهای مربوط به آن مراجعه کنید.
خرید شیلنگ فشار قوی
برای خرید شلنگ فشار قوی بهتر است بر اساس نیازتان به عواملی مانند قطر، سایز، طول، جنس و از همه مهمتر قیمت آن دقت کرده، سپس اقدام به خرید نمایید.
برای خرید عمده یا خرید با متراژ پایین، روشهای متعدد مختلفی وجود دارند که شامل خرید واسطه ی، خرید بدون واسطه، خرید اینترنتی و خرید حضوری میباشد.
لازم به ذکر است که امروزه با استفاده از اینترنت و گوشیهای همراه خرید غیر حضوری و مجازی رایج تر است. به این معنی که با جستجو در گوگل میتوانید عکس شلنگ را روی صفحه نمایش گوشی، مشاهده نموده، ویژگیهای مربوط به آن را مطالعه کنید. نهایتا محصول انتخابی را سفارش داده و در کمترین زمان آن را درب منزل یا محل کار خود تحویل بگیرید.